Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia eläinpihasta, puodista, kissalasta ja kennelistä.

torstai 7. toukokuuta 2015

Mopsit 6vk!


Tarmo

Lyyli

Lyydia

Lempi

Elsa
Tänään eivät kamerat sun muut olleet yhteistyökykyisiä, joten kuvia on räpsitty eri koneilla! Kuitenkin niitä oli ihana ottaa kun vauvat olivat ensikertaa ulkona ja aurinkokin paistoi taivaan täydeltä!!! Oli pennuilla tietysti ihmeteltävää, Tyyne kuitenkin vieressä rauhoitti tilannetta, maitobaari oli lähellä:) Näistä mussukoista on tullut jo oikein mopsin näköisiä, vaikka ovatkin sellaisia minikokoisia:)
Hurjaa on näidenkin kasvu, juuri olivat 200g ja nyt reilusti yli kilon painavia, päivässä tulee painoa vaikka miten!! Kissat ovat paljon pitempään vauvoja, ainakin birmat:)

10 kommenttia:

 1. Voi suloisuus jälleen kerran! <3 Mun mopsikuume nousee näitä kuvia katsellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei pitäis varmaan laitella tällaisia kuvia tänne:))

   Poista
 2. Joo nyt on jo mini mopseja liikkeellä:) suloiset kippurahännät! Huomenna laitetaan puuaidan alapuolelle verkkoaitaa niin pikkuinen ei sitten kotiuduttuaan eksy naapuriin:) Ja muutoinkin lelut, ruokakupit ja peti odottelevat jo täällä tulijaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, naapuriin ei ole hyvä eksyä:) Vaikka ovatkin tällaisia pötkäleitä, niin kumman nopeesti ehtivät vaikka minne! Hyvä että kuppi odottelee valmiina, kotimatkalla kun voi iskeä vaikka nälkä:))

   Poista
 3. Ihania mopseroita. En ole saanut Kerttua mielestäni kun pariin kertaan kävimme teillä, tytär haki Elsa Birman. Ovat jo muuttaneet omaan kotiinsa mutta hyvin Elsa viihtyy sielläkin, pikkunen on edelleen. Buffy maatiainen lähti Elsalle kaveriksi ja minä jäin yksin. Olen miettinyt mopsi kaveria itselleni, mielummin tyttöä sellaista, värillä ei väliä, joten jos teille vielä on tulossa ensi talven jälkeen niin olisin tosi kiinnostunut. T. Jaanamamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertun pitäisi kyllä vietellä häitä talvella, ilmoittelen sitten lähempänä sulle! Kiva kuulla että Elsa voi hyvin, meillä Elsan sisko Hilla on myös pieni, sai yhdet pennut talvella ja on nyt eläkeläinen:)

   Poista
  2. Hieno homma. Vietän talven Kaliforniassa tammikuun loppuun mutta sen jälkeen rauhoitun kotimaan elämälle. Ollaan yhteyksissä😃

   Poista
  3. Oi, siellä varmasti paistaa aurinko toisin kuin täällä pohjolassa! Palataan asiaan sitten:)

   Poista