Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Haisulihäät!

Tomppa

Pirre

Pirre ja Tomppa
Pitkään odotettu morsian saapui vierailulle haisunäätä Tompalle! Viehkeä neito ensin ujosteli eikä olisi tullut boxistakaan ulos, Tomppa sensijaan meinasi kopsauttaa koko boxin nurin, niin ihanat tuoksut sieltä ilmeisesti nenään tulivat:)
Tämä oli kuin ensitreffit alttarilla, josta ei rakkautta puuttunut! Sydämet löivät samaan tahtiin, Tomppa oli herrasmies ja Pirre niin viehkeä morsian, kaikki sujui kuin wienervalssi:)

Nyt jäämme odottelemaan josko pikkuhaisuleita tulisi. Tomppa kun toivoo itselleen vielä kaveriakin, vanha Hulda-kanakin nukkui pois syksyllä ja poikamies yksiö on tyhjältä tuntunut senjälkeen:))

15 kommenttia:

 1. Voi kun ihanaa! Voi kun niitä pentuja tästä nyt tulisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulisi ja saataisiin siitä Tompallekin kaveri:)

   Poista
 2. Nyt vasta tänne blogiin löysin. Täälläkin pidetään peukut pystyssä, tuo Pirre on ilmeisesti tämän meidän pojan sisko :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan tänne:) Vauvojen olisi pitänyt syntyä jo viimeviikolla laskujen mukaan, joten valitettavasti ei tuloksia tullut :( Lisää haisuli kavereita, kivaa!!

   Poista
 3. Voi harmi :-( Aiotteko yrittää uutta astutusta? Mihailista löytyy lisää juttua blogistani ja pojan omalta facebooksivulta :-) Tompasta itse onkin tullut lehdestäkin luettua ja tänäkesänä olisi tarkoitus viimeinkin katsomaankin tulla ihan livenä. Ovat nämä haisulit aika sydämenvaltaajia kyllä. Täytyy toivoa, että nämä vielä Suomessakin yleistyisivät että useampikin saisi mahdollisuuden tutustua lajiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain juuri tänään lisätietoa lisääntymisestä, joten toiveita nyt sittenkin vielä olisi, julkistan taatusti hyvät uutiset jos sellaisia tulee:)
   Tomppa on symppis yksinkertaisesti, pyöreä sellainen, miehen mitoissa:))
   Katsonpas haisulisi sivut, jos löydän ne!

   Poista
 4. täällä on odoteltu suomeen haisulipentuettä, ja tätä häitten jälkeistä mahdollista ilotapahtumaakin kalenterista oikein laskettu:) toivottavasti sieltä tulee vaaveja!

  VastaaPoista
 5. Voi hittolainen, ei taida enää olla toiveita tämän kevään pikkuhaisuleista:/? kuinkas pitkään haisulit oikein voikaan kantaa? oon käsittänyt, että niiden kasvattaminen on vaikiaa puuhaa nimenomaan sen vuoksi ettei niistä oikein tahdo päästä tiineydestä varmuuteenkaan ennenkuin jotain syntyy:D
  onkos teillä aikomusta yrittää syksyllä uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveita on kyllä, senverran erikoista tuo lisääntyminen tosiaan vissiin voi olla! Kun fiilis on sopiva niin rouva voi aloittaa odotuksen:) Itse odotus kestää saman kuin kissoilla 66vrk.
   Uusinta häät ovat ehkä mahdollisia seuraavasta kevätkiimasta.

   Poista
 6. siis voiko haisuli säilöä siemenet sisäänsä ja aloittaa tiineyden silloin kuin rouvaa huvittaa:D? hih! no mutta, parempi siis niin jos toiveita vielä on:)!
  kuumeilu on ollut sen verran kovaa, että mieli on tehnyt hommata englannista pikkuskunkki. mutta hirvittää vaan se paperiduuni ja kaikki maasta toiseen tuonti, että toistaiseksi mies on saanut miut järkiini ja odottaa kiltisti suomeen syntyviä pikkuhaisuleita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista tietoa tosiaan sain, eli toivoa silloin hyvinkin on:) No, ilmoittelen kyllä jos pörriäisiä syntyy!!
   Kyllä nää haisulit aika symppiksiä ovatkin:))

   Poista
  2. Tykkäisin, jos täältä löytyisi sellainen sininen peukalonappi:)
   *virtuaalipeukutus*

   Poista
 7. tällainen olisi kymysys... meinaatteko yrittää uudestaan Tompalla ja Pirrellä pikkuturrikoita, ja jos, niin koska:)? Katselin skunkin tuontia UK:sta vaadittavaa paperihässäkkää ja huh... taitaa olla neverending story se:/ kyllä täällä kovasti kaivattaisiin suomessa syntyneitä pikkuhaisuleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Pirre suostuu, niin uudestaan kokeillaan ensikevään kiimasta! Kiima kevättalvella aina:)

   Poista