Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

torstai 9. helmikuuta 2017

Mustikkatassu 10 v.


Vuosi 2017 on Mustikkatassun juhlavuosi, 10 vuotta on kulunut perustamisesta! Paljon uurastusta, suuria suunnitelmia ja muutoksia on mahtunut ajanjaksoon, uskoa unelman toteutumiseen!
Eläinten parissa jos missä on aina epävarmuutta, pysyvätkö eläimet ylipäätään hengissä vaikka hoito on ensiluokkaista, miten muut näkevät toteutuksen, onko se vain omaa unelmaa vai kantaako se iloa myös muille?
Kieltämättä välillä tuntuu että on höpsähtänyt täti Moonika kaikkien hullujen ideoidensa keskellä mutta jotain toteutus kelpoistakin on vissiin matkan varrella syntynyt :) Suurin osa ihmisten palautteesta on kuitenkin ollut positiivista!
Uusin unelman toteutus saatiin tänne juuri, posetiivi!! Posetiivi musiikki tuo nostalgian tuulahduksen lapsuudesta itselle ja tätä iloista musiikkia on nyt tarjolla kesällä pihalla! 2e kolikoilla saa musiikkia kuuluville silloin kun posetiivari on kiireisissä töissään muualla :)
Eläinpihalle odotellaan pieniä uusia lisäyksiä mahdollisesti ja uusia vauvoja ainakin toivotaan runsaasti, kanarouva jo aloittikin vauvabuumin, sai haudottua kaksi riikinkukon poikasta :)

Uutta kesää kohti mennään, edelleen uskoen unelmaan!

Aurinkoisia päiviä toivotellen :)


1 kommentti: