Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

lauantai 3. helmikuuta 2018

Lisää vauvoja!

Maisan vauvat

Villasukka tyttö, varattu

Huopatossu tyttö, varattu

Tupsupipo poika, varattu

Villalapanen poika, varattu

Pörröhuivi poika, varattu
Nyt on talossa vipinää, tällähetkellä vielä mopsivauvat, Matildan 2 vk pennut ja Maisan uudet pennut!
Maisa synnytti keskiviikkona pitkänkaavan mukaisesti 4 suloista vauvaa, 2 tyttöä+2 poikaa. klo 4.30 alkoi mellastus ja mekkala, kuitenkin vasta klo 16 syntyi ensimmäinen vauveli ja loput tunnin sisällä.
Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta kätilön selkä oli hieman koetuksella, tosin emon selkä ja paikat olivat varmasti myös kipeät :)
Maisan ehkä turhan rouhea tyyli pentujen käsittelyssä on jo pehmennyt tässä toisessa pentueessa, mutta alkuun oli taas muistelemista selvästi mitä nämä pienet pallerot ovat! Meneväinen Maisa-rouva on nyt rauhoittunut vauvojensa viereen ja hoitaa omalla tyylillään niitä :)
Matildan suloiset vauvat ovat jo 2vk ja nyt tuli vauvelit nimettyä talviseen tyyliin, talvituiskun keskellä! Vauvat ovat vielä tiukasti pesässä emonsa kanssa ja kuvaustilannekin oli hyvin jännittävä, saimme kuitenkin untuvikoista kivat kuvat :)
Mopsivauvat ovat juuri lähdössä uusiin koteihin ja on aina mukavaa kuulla miten muutto sujuu ja kotiutuminen, miten uusi perhe ottaa pienokaisen vastaan. Arkisia asioita, mutta monen elämä kuitenkin muuttuu merkittävästi, varsinkin jos ennestään ei ole ollut lemmikkiä. Lemmikit kannattavat vaikeiden aikojen yli..odottavat yksinäistä kotiin tulijaa..laskevat verenpainetta..ja vaikka mitä, kyllä niillä on hyvin tärkeä tehtävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti