Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

torstai 3. lokakuuta 2019

Syksyä!

Usva

Helka

Nalle

Taika
Kesä on hurahtanut ja syksykin jo pitkällä, itsellä aika on kulunut harmiksi leikattua polvea kipuillessa :(  Totaalisesti erilainen kesä!
Nyt kuitenkin odotamme ensimmäisiä tipsu pentuja syntyväksi parin viikon päästä Taikalle :) On ihanan jännittävää katsoa miten kaikki sujuu ja miten pennut kehittyvät, ovatko paljonkin erilaisia kuin mopsit. Lisäjännityksenä vielä että tuleeko kirjavia vai soopeleita. Vauvaultrassa kuitenkin on käyty ja 4-5 naperoa saatiin laskettua!

Elokuussa pyörähdettiin pitkästä aikaa koiranäyttelyssäkin ja ihan omalla kylällä, oli lyhyt kotimatka :) Nalle sai EH:n (erittäin hyvä) ja Helka H:n (hyvä), hyvät tulokset siihen nähden että molemmat jännittivät ja roikottivat häntiään!
Lisäintoa ei nyt kuitenkaan ole sen enempään näyttelyttämiseen ainakaan vähään aikaan, kotona on hyvä olla, ihan rauhassa :)

Syyskuun puolivälissä saatiin tipsupuolelle vahvistusta pikkuisesta Usvasta ( Easy Choice Amazing). Usva on pikkuhiljaa solahtanut laumaan, tietää jo kenen vieressä on hyvä nukkua, ihana omapäinen pikkuinen tytteli <3

Nyt juuri näyttäisi siltä että nuoret birmatyttöset Pulla ja Hempukka odottaisivat ensimmäisiä pentujaan, sulhasena on nuori Rosso-herramme <3
Birma pentusia olisi sitten näillä näkymin tulossa marraskuun puolivälissä, ihanaa odotusta!

Iloisin syysterveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti