Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Booris


Booris

Booris

Pullan vauvat
Hempukan vauvat
Viimeinen viikko on vierähtänyt mukavan kiireisenä, paljon on tapahtunut!
Booris 4kk saapui Tallinnasta viime viikonloppuna vahvistamaan joukkoamme. Poika on varsinainen rukki, hurisee kovaa ja linnottautuu heti syliin kun tilaisuus tulee, aivan ihana söpöläinen :)

Pulla sai tiistaina 4 vauvaa, 2 tyttöä ja 2 poikaa, sunnuntai-yönä puolestaan Hempukka sai saman satsin, 2 tyttöä ja 2 poikaa, hauska sattuma :)
Pullalla maidontulo on kestänyt, joten pentuja on tarvinnut käsinruokkia, tilanne on onneksi tasaantumaan päin.

Häitäkin on viikolla vietetty kaksin kappalein, Helka-mopsi Onninsa kanssa ja Ellu-birma Rossonsa kanssa, eli tammikuussa on hyvinkin pienokaisia syntymässä!

Tipsun pennut kasvavat kohisten, ovat nyt jo 5vk vanhoja. Kiinteää syödään jo 3krt päivässä ja määrää ja karkeusastetta lisätään koko ajan. Yllättävän siististi vauvat ovat syöneet, ei ole tarvinnut pentuja pestä ruokailun päätteeksi :) Pentulaatikosta on lähdetty jo kotia tutkimaan, on jännittävää päästä keittiöön ja olohuoneeseen, sisaruksista on hyvä hakea turvaa kun liikaa jännittää!
Jo nyt tuntuu hiukan haikealta kun muistaa että kohta on muutto uusiin koteihin, viikot kun viuhahtavat niin nopeaan, onneksi on vielä hiukan aikaa.

Iloisin pentuterveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti