Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Mustikkatassun synttärit!

Miniruusun Zenshu tyttö vapaana!

Tipsuvauvat 6vk


Tänään on Mustikkatassu toiminut 12 vuotta! Vuosiin on mahtunut hyvin paljon, haaveita on toteuteltu peräjälkeen nopealla tahdilla ja muutettu toiminimestä osakeyhtiöksi tässä välissä.
Puoti rakennettiin ensin ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin, wanhanajan henkeä uhkuva myymälä, missä on tarjolla laidasta laitaan tuotteita mutta valittu kestävistä ja mielellään ekologisista materiaaleista, puuta..pellavaa..bambua..hamppua..jne.
Eläinpihan perustaminen alkoi pian puodin valmistumisen jälkeen ja siinä sitä rakentelua riittikin pihan lopetukseen -18 asti. Piha aika oli unelmien täyttymys, siitä kertominen riittäisi kirjaksi asti, se antoi paljon, jännittäviä hetkiä eläinten parissa ja ihania onnistumisen tunteita asiakkaiden parissa, täyttä elämää monia vuosia!
Kuitenkin vuodet fyysisesti raskaan työn parissa rupesivat tuntumaan ja viimeiset kaksi vuotta olivat jo vaikeita polven takia ja selkäkin reistaili pahasti. Vaikea polven nivelrikko johti tänä keväänä leikkaukseen josta toipuminen ei olekaan ollut niin helppoa.
Nyt jatkan edelleen rakastamaani kasvatustoimintaa kissojen ja koirien parissa, jota on ollut jo yli 20 vuotta!
On kiva istua pentujen kanssa rauhassa, kun ei tarvitse säntäillä ulos kesken rapsutusten, elämän rauhoittuminen on mukavaa :)
Mies on aloittanut polttopuiden tekemisen ja myynnin ja iso kaivurikin on ilmestynyt pihalle, sillä olisi tarkoitus myös saada jotain aikaiseksi :)
Vielä toteuttamattomiakin ajatuksia on ja on vain ajan kysymys milloin toteuttamisen vimma iskee!
Mustikkatassun tarina jatkuu edelleen!

Tänään on käyty vielä kahden mopsin kanssa virallisilla kävelytesteillä Liedossa. Hilma ja Malviina kävelivät reippaasti ja hyväksytysti testin, vaikka pientä kyllästymistä oli havaittavissa lopuksi :)
Hienosti käveli myös kasvattimme Sylvi, Tyynen ja Onnin tyttö!

Muistelmien parista terveiset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti