Tervetuloa Mustikkatassun blogiin!
Blogissa kertoilen kuulumisia puodista, kissalasta ja kennelistä.

maanantai 23. joulukuuta 2019

Rauhallista joulua!

Kanelipulla, ruskea poika

Mansikkapulla, ruskea tyttö

Vadelmapulla, ruskeatabby tyttö

Rusinapulla, ruskea poika
Talvikeiju, sininen poika

Lumikeiju, sinitabby tyttö

Usvakeiju, sinitabby tyttö

Kuurakeiju, ruskeatabby poika
Jouluaatto on jo huomenna, hieno juttu mutta ajatukset eivät oikein yllä sinne vielä. Joulufiilistelyjä tein jo lokakuussa rauhassa ja viime viikot ovat vierineet pentuhulinan mukana niin tiiviisti että joulu on jo "unohtunut".
Tiibetinspanieli pennut ovat yhtä lukuunottamatta juuri muuttaneet uusiin koteihinsa ja viimeinenkin matkaa heti alkuvuodesta omaan kotiinsa. Haikeutta on vielä ilmassa :)

Helka-mopsi on kuitenkin juuri käynyt vauvaultrassa ja pieniä mopsukoita odotellaan syntyväksi tammikuussa vk 3. Lisäksi birmoista Ellu ja Maimai saavat myös jälkikasvua tammikuussa, joten hulinaa riittää :)
Tänään on lisäksi käyty uusilla virallisilla silmä/polvi tarkastuksilla 3 mopsin kanssa. Tammikuussa mopsitkin ovat pevisassa, joten päivitykset piti tehdä vielä ennen sitä.

Tällähetkellä kaksi birmapentuetta ovat noin 5 viikkoisia ja ensimmäiset kuvat tuli otettua, samalla nimettiin söpöläiset :) Tästä alkaa tutustuminen pienten luonteisiin, nyt kun pentulaatikko ei enää ole se ainut ajanviettopaikka, hauska jakso alkamassa!
Muutama pentu on vielä vapaana!

Rauhallista joulua toivottaen Mustikkatassun väki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti